Herentals

Chocolatier Lornoy

Verwen je jezelf of je dierbaren graag met heerlijke en originele zoetigheden? Dan ben je bij Chocolaterie en Patisserie Lornoy aan het juiste adres. Deze ambachtelijke chocolatier in het winkelhart van Herentals staat bekend om zijn melocakes in twintig smaken, pralines en superverse patisserie, gemaakt met veel liefde, kennis en enthousiasme.

Al op jonge leeftijd kreeg Jan de passie voor het creëren van patisserieen chocoladeproducten te pakken. Enkele jaren geleden begon hij zijn eigen zaak in de voormalige schoenmakerij van zijn ouders. Hij was uitgekeken op de industriële manier van werken en wilde ambachtelijk te werk gaan. Door te experimenteren met smaken en traditionele basisrecepten probeert Jan een persoonlijke toets te geven aan zijn creaties. 

De specialiteiten van het huis zijn pralines en melocakes. Die melocakes zijn er ondertussen in zo’n twintig verschillende smaken. De koekjes zijn met de hand gemaakt, de melocakes manueel gespoten en overtrokken met chocolade. Alles is supervers. En dat proef je. 

De zoektocht naar verfijning en de aandacht voor nieuwe trends en smaken gaat onverminderd verder. De bijzondere zorg die Jan aan al zijn producten besteedt, vertaalt zich ook in luxeverpakkingen. 

Contact

Zandstraat 64, Herentals
014 22 01 06
0470 47 15 35
info@chocolaterie-lornoy.be
www.chocolaterie-lornoy.be

Openingsuren:
Open di tot za van 10 – 17 uur.
Ma, zo en feestdagen gesloten.

Volg Chocolatier Lornoy:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.