Herentals

Fuzz Design

Bij Fuzz Design kan je terecht voor handgemaakte nikkelvrije juwelen en kleine woondecoratie. Een deel van de juwelen wordt met de hand gegoten en afgewerkt. Om deze juwelen veilig én mooi op te bergen, maakt Fuzz Design potjes en schaaltjes uit gipscomposiet. Deze worden van A tot Z eigenhandig gemaakt, elk stuk is dus origineel.

Na tewerk gesteld te zijn als ingenieur, kleuterjuf, horecamedewerkster en activiteitenbegeleidster op een kinderboerderij, gooit Inge het nu over een andere boeg: haar creatieve brein mag aan de slag. De woondecoratie en juwelenhouders maakt ze volledig zelf. Van ingrediënten mengen, in mallen gieten, opschuren, sealen tot voorzien van een laagje kurk, alles gebeurt door Inge zelf.  Ook persoonlijke verzoeken kunnen. Neem dus zeker een kijkje in haar webshop!

Contact

fuzz_design@outlook.com
www.fuzzdesign.be

Openingsuren:
Open op afspraak

Volg Fuzz Design:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.