Herentals

Fuzz Design

Wie van gevarieerde bloemenhoning houdt, is bij de Hertalse Heuning aan het juiste adres. Hertalse Heuning omringt zijn bijen met de grootste zorg en wil op een zo natuurlijk mogelijke manier honing maken

In 2015 plaatste Erik enkele bijenkorven op zijn dakterras aan Kruisberg. Hij zag de bijtjes genieten en dat motiveerde hem om verder te gaan. Al vlug huurde hij enkele percelen grond langs de spoorweg aan het bos. Hij creëerde er een bloemrijke omgeving waar bijen zich echt thuis voelen en elk moment van het jaar eten kunnen vinden. Ondertussen beheert Erik vijftien korven en volgde hij een cursus imker. Hij blijft aan de omgeving werken, zodat bijen zoveel mogelijk comfort hebben.

Door de bloemen, planten en bomen te beschermen, versterk je biodiversiteit.
En dat komt de lieve bijtjes enkel maar ten goede. Zo kunnen zij voor de beste honing zorgen. De honing is rijk aan vitaminen en natuurlijke enzymen. Deze enzymen zijn vooral terug te vinden in de crèmehoning, romig en smeuïg van smaak door een speciale procedure van fermentatie en natuurlijke kristallisatie.

Omdat elk seizoen anders is, proef je telkens een unieke smaak.

Contact

Hermelijnpad 32, Herentals info@runwalk.be
www.website.be

Openingsuren:
Maandag: gesloten
Dinsdag – Vrijdag: 00u00 – 00u00
Zaterdag: 00u00 – 00u00
Zon – en feestdagen: 00u tot 00u00

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.