Noorderwijk

Lies Bulteel Keramiek

Bij Lies Bulteel vind je functioneel en artistiek keramiek, voor de feestelijke tafel of je dagelijks plezier. Noem het gerust Keramiek met Karakter. Ze draaide haar eerste potje toen ze acht jaar was. Dat zorgde voor de vonk. Ondertussen creëert ze vol vuur al meer dan tien jaar kwaliteitsvol en ambachtelijk keramiek voor B&B’s, winkels, restaurants en particulieren.

Lies zet in verschillende collecties een sfeer neer die gaat van strak, modern tot organisch, landelijk. Papyrus Green, Zandstorm, De Zjattekes en Blue Lagoon behoren tot de favorieten. Ze houdt van potten draaien, maar evengoed van
de duimpottechniek. 

Heb je haar al zien dansen met klei? De vazen die zo ontstaan zijn uitermate artistiek met een lading positieve energie. Ontdek ook haar handgedraaide waskommen onder het label BEAU Design.

In haar gezellige atelier is er plaats voor diverse workshops en cursussen. In haar winkeltje vind je originele cadeaus, honderd procent handwerk
en met passie gemaakt
.

Contact

Hoogton 53, Noorderwijk
0495 53 50 15
lies@liesbulteel.be
www.liesbulteel.be
www.beaudesign.be

Openingsuren:
Open op afspraak.

Volg Lies Bulteel Keramiek:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.