Herentals

Anjoy Leather Creation

Anjoy Leather Creations staat voor juwelen en accessoires in leder. Alles wordt met passie ontworpen en handgemaakt in Herentals: unieke oorbellen (met zilveren oorslotjes), armbandjes, kettingen en ringen, maar ook andere leuke items, zoals glassmarkers en servetringen om je feestjes te pimpen, sleutelhangers, portemonneetjes, handtassen, …

Als kind zat An elke week in de tekenacademie te tekenen, te schilderen, te knutselen, … Na een wetenschappelijke studententijd kwamen de creatieve kriebels weer boven. Ze volgde onder andere een cursus vectorieel tekenen en 3D tekenen, die resulteerde in een reeks kaartjes met Beanie, het bonenmannetje (Studio WouLie). Door haar voorliefde voor leder volgde ze ook een opleiding handtassen vervaardigen.
Zo ontwikkelde ze de collectie van Anjoy Leather Creations.

Contact

Hofkwartier 14/1, Herentals
hello@anjoy.be
www.anjoyleathercreations.be

Openingsuren:
Open op afspraak of via de webshop.

Volg Anjoy:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.