Herentals

Theekan

Als gediplomeerde theesommelier wil Evelien iedereen laten proeven van echte losse thee. Dat doet ze sinds 2017, het jaar dat TheeKan de deuren opende.

Oorspronkelijk lag de focus op het ter plaatse proeven van de verschillende soorten thee, al dan niet met een lekker stukje taart. Doorheen de jaren breidde Evelien haar aanbod meer uit. Zo kan je ondertussen ook genieten van een Britse High Tea of een origineel ontbijt. 

Elke thee kan aangekocht worden om er thuis van te genieten. De theewinkel begon klein, lees: een kast in de zaak, gevuld met de losse thee en enkele accessoires.

Ook hier breidde het aanbod uit, waardoor de theewinkel naar de eerste verdieping verhuisde. Maar ook deze ruimte werd al snel te klein. De theewinkel heeft nu zijn plaats gevonden op het gelijkvloers in het eerste deel van de zaak. 

Kom dus binnen in deze winkel met meer dan 100 verschillende soorten thee waaronder een aantal unieke en verrassende variëteiten, leuke accessoires (kopjes en theepotten) en cadeautjes, of loop door om te genieten van een lekker ontbijt of High Tea.

Contact

Zandstraat 87, Herentals
0468 36 99 45
info@theekan.be
www.theekan.be

Openingsuren:
Open di tot za van 9 – 17 uur.

Volg Theekan:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.