Herentals

THEEmuze

Bij THEEmuze komen de kunst van het theezetten en het ambacht van het pottenbakken samen. De liefde voor klei en thee was er bij Iris Weichler reeds heel vroeg. Het heeft echter jaren geduurd vooraleer die twee naar mekaar toegroeiden en iets voor mekaar konden betekenen. 

De fascinatie voor geuren en smaken van thee enerzijds en de verwondering voor het materiaal klei anderzijds, zorgen elke dag voor een inspirerende wisselwerking. Als pottenbakker maakt Iris mooi theekeramiek en als gediplomeerd theesommelier laat ze je kennismaken met de pure en fijne smaken van zorgvuldig uitgekozen theesoorten.

Alles draait uiteindelijk rond de zintuiglijke ervaring van het theedrinken en het creëren met klei. Deze beleving deelt Iris graag met een enthousiast publiek. Een bezoek aan THEEmuze is daarom een echte aanrader voor liefhebbers. Naast een mooi aanbod aan producten voor het bereiden, serveren en drinken van thee, kan je bij THEEmuze ook terecht voor THEEproeverijen, -ceremonies en -meditaties. 

Bovendien kan je er, individueel of in groep, cursussen en workshops pottenbakken volgen.

Contact

Watervoort 140, Herentals
014 23 38 55
theemuze@theemuze.be
www.theemuze.be

Openingsuren:
Open vr van 14 – 18 uur. Za van 9.30 – 12 uur.
Open op afspraak.

Volg THEEmuze:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.