Herentals

TWERK

TWERK is het kleinste maatwerkbedrijf van Vlaanderen. Bij TWERK werken 30 mensen met autisme, die het hele bedrijf doen draaien: chocolade produceren, verpakking ontwerpen en monteren, administratie en ICT. Alles gebeurt er door mensen met bijzondere talenten. Het doel van TWERK is heel simpel: mensen gelukkig maken, met werk en met chocolade. 

Als de wind goed staat ruikt heel Herentals naar chocolade, dat is al jaren zo. Al heel lang bepaalt het koekjesfabriek zo mee de sfeer (en de geur) van de stad. Maar al een hele tijd is er in hartje Herentals nog een tweede chocoladefabriekje actief. In de Collegestraat heeft TWERK zijn ateliers. Een heel speciale plek, voor heel speciale mensen.

Bij TWERK maken mensen met autisme de heerlijkste pralines en chocolade. Paaseitjes, sintjes en pietjes, chocoladepilletjes, … 

TWERK maakt het allemaal, mooi en origineel verpakt, want ook het ontwerpen van de verpakking, het inpakken en achteraf factureren gebeurt door mensen met autisme. TWERK is volledig fair trade gecertificeerd en is zo een van de Fair Trade Ambassadeurs van Herentals.

Voor de Streke Doos produceert TWERK een speciaal cadeautablet: een unieke, zelfbedachte chocoladevorm die je nergens anders zal vinden.

 

Contact

Collegestraat 16, Herentals
014 23 32 28
twerk@twerk.be
www.twerk.be

Openingsuren:
Open op afspraak. 

Volg TWERK:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.