Morkhoven

Belgische Saffraan

Belgische Saffraan is een unieke saffraanboerderij in het landelijke Morkhoven. Marc en Linda telen en verwerken sinds 2013 hun saffraan op een duurzame manier. Ze organiseren er bedrijfsbezoeken, teambuildingactiviteiten en events op maat. Alles draait uiteraard rond saffraan.

Linda maakt verschillende producten, zoals de gelauwerde Saffrocaat, een saffraansiroop en confituren. Marc zorgt ervoor dat de saffraanbedden de beste zorg krijgen. Samen vormen ze een hecht en complementair team.

In hun B&B Art.14 vind je de saffraantoetsen in arrangementen en in hun fameuze saffraanontbijt. De B&B kreeg als eerste kleinschalig logement het Green Key label, wat staat voor duurzaam ondernemen.

In de hoevewinkel kan je terecht voor de Rode van Morkhoven, de SFFRNcello, de unieke SFFRN London Dry gin, de POM au safran en uiteraard de pure saffraan en eerder genoemde producten.

Ze werken samen met kleine, ambachtelijke producenten, zowel voor hun saffraanproducten als voor hun ontbijten in de B&B. 

Contact

Leefdaalstraat 14, Morkhoven
0496 07 56 36

Shop:
belgischesaffraan.be

Openingsuren:
Open op afspraak

Volg Belgische Saffraan:
Instagram
Facebook

Hoor jij thuis in de volgende editie van het Streke Boekske?

Ben je ook streekproducent of creatieve maker uit Herentals, Noorderwijk of Morkhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dan verschijn jij binnenkort misschien wel in onze unieke Streke Doos, op deze site én in onze volgende editie van dit boekje.